Съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова ИТН да се върнат

...
Съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова ИТН да се върнат
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Нямаме право да тласкаме страната към още повече хаос

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов прикани Има Такъв Народ да се върнат на масата на претовори с останалите съдружни сътрудници. Според него към момента има време за това. В свое изказване, споделено във Facebook, той не отхвърля проблемите в обединението и признава, че веротяно всяка едно от партиите в нея в някакъв миг е желала да я напусни. " Нямаме право да тласкаме страната към още повече безпорядък ", разяснява Иванов. Ето цялото му изказване:

" Вероятно всеки е желал да постави завършек на обединението, само че това не поставя завършек на мъката. Защото това, което липсваше в изявлението на господин Трифонов, е какво следва оттук насетне за страната. Не за нас, не за един или различен, които сме участници в тази непрекъсната драма. Какво следва? Тласкаме България към избори, към безпорядък, към ръководство с плаващи болшинства? 
Ако човек съществено се отнася към това да представляваме хората, които са ни избрали, ние сме длъжни първо да си отговорим на този въпрос: „ Какво следва оттук насетне? “ и като забележим, че следва единствено още повече мъка, да седнем на сериозен диалог.
Да, може би обединението би трябвало да премисли доста неща за това по какъв начин работи. Мисля, че всички сме съгласни. Но настоявам, че нямаме право да тласкаме страната към още повече безпорядък. Надявам се и имам вяра, че сътрудниците от Има Такъв Народ ще схванат, че не могат създадат такава крачка и да се върнат на масата на диалози. Това е моят апел. Все още не е изтекло времето. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР