Съпредседател на българското дружество Шемето Бекир Кадриески, който бе пребит,

...
Съпредседател на българското дружество Шемето Бекир Кадриески, който бе пребит,
Коментари Харесай

Голяма тревога с пребития българин в Македония. Какво поиска той

Съпредседател на българското сдружение " Шемето " Бекир Кадриески, който бе пребит, желае да пристигна у нас, с цел да продължи лекуването си, защото има подозрения, че в Република Северна Македония няма да му оказват помощ.

Пред Българска национална телевизия той разяснява, че през днешния ден се усеща по-добре, само че уточни, че в болничното заведение не са му направени никакви проучвания, само са му предписани медикаменти. По думите му лекарите не били изключително трогнати от апелите му за помощ.
-->
" Казаха: Като ти пристигна редът, можеш да се снимаш ", уточни Кадриески, който се оплаква от стомашни болки и главоболие.

Към момента управляващите и медиите в страната не спекулират кой е индивидът, нанесъл побоя над Кадриески. Той уточни, че е видял нападателя си, само че няма близки връзки с него. Нападателят се е предал самичък в полицията.

Другият съпредседател на " Шемето " - българинът Живко Чакръкчиев - нощес отпътувал за Струга, с цел да види сътрудника си.

" Днес ще се срещна с полицията, с цел да схвана какво се прави по случая. Това, което разбрах дотук е, е нападателят в действителност се е предал самичък, министърът на вътрешните работи е споделил по малкия екран, че той ще бъде разпитан. В същото време познати на нападателя се обаждат на Кадриески, пращат хора в къщата му, с цел да го накарат да отиде на среща с нападателя, с цел да се схванат ", изясни той.

По всичко наподобява, че управляващите желаят да замажат нещата и казусът да се изкара като частен, а не като закононарушение от ненавист, счита Чакръкчиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР