Съперникът на Кубрат Пулев в новата дисциплина Triad Combat -

...
Съперникът на Кубрат Пулев в новата дисциплина Triad Combat -
Коментари Харесай

Съперникът на Кобрата го съсипа от люти закани

Съперникът на Кубрат Пулев в новата дисциплинираност Triad Combat - Франк Мир, се закани, че след събота най-хубавите професионални боксьори в света ще бягат надалеч от тези борби. Така американецът загатна, че ще размаже българския си конкурент на триъгълния кръг. Битката ще се състои в събота в Арлингтън, а кръгът ще е триъгълен.

" Боксьорите са доста положителни, само че със характерни умения - удари с ръце и работа с крайници. В момента, в който добавите останалите неща, които са позволени в Triad Combat, това изцяло обезврежда техните благоприятни условия ", уверен е в превъзходството си Мир.

Той разкри, че от самото начало се е подготвял за мача си с Кобрата в ММА бойци.

Боксьорите не знаят по какъв начин да се бият в клинч, не са привикнали с този тип устойчивост на мускулите на ръцете и в случай че по-рано бях викнал боксьори за спаринги, равнището ми щеше да падне ", съобщи американецът.

Той е уверен, че е схванал слабото място на Пулев. " Преди няколко дни започнах тренировки с професионални боксьори и видях, че клинчът изцяло ги изцеди. Заклещих ги и гледах какви са техните реакции.

Така че боят ми с Пулев няма да има нищо общо с бокса, с изключение на в първите секунди. След това го приклещвам в клинч, идваме на моя територия и всичко завършва. Като видят какво се случва в събота, боксьорите от най-голям сан в света, ще стоят надалеч от Triad Combat ", безапелационен е Франк Мир.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР