Съответните органи ще проведат разследване и ще се установи истината

...
Съответните органи ще проведат разследване и ще се установи истината
Коментари Харесай

Д-р Николай Брънзалов: Случаите на агресия срещу лекари са повече отколкото за цялата 2021 г.

" Съответните органи ще проведат следствие и ще се откри истината за случая в Самоков. Необходими са съответни решения, които да бъдат приложени. Това отношение е неприемливо и би трябвало да бъде осъдено ", съобщи доктор Николай Брънзалов, заместник-председател на Българския лекарски съюз.

По думите му лекарите преценят какво ще се прави с пациента в съответното поделение.

" Това е следващ случай на експанзия, лекарите в България би трябвало да бъдат съхранени. Защо се позволява те да бъдат измъчвани - това води до тяхното понижаване. До момента, без да е предходна и половината година, нападенията над медици са колкото цялата предходна година. Няма почит от страната и законите ѝ ", добави доктор Николай Брънзалов по Българска национална телевизия.

Той прикани за тежки санкции за тези, които протягат ръка над доктор на работното му място. Според него е належащо да бъдат взети незабавни ограничения.

" Има образование по време на следването по какъв начин се сервират неприятните вести, няма опрощение против експанзията върху доктор, който извършва отговорностите си ", добави доктор Николай Брънзалов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР