Съотборниците в Лудогорец - Кирил Десподов и Спас Делев почти

...
Съотборниците в Лудогорец - Кирил Десподов и Спас Делев почти
Коментари Харесай

Трикольорите ще гонят 3 точки срещу Черна гора с лудогорска тактика

Съотборниците в Лудогорец - Кирил Десподов и Спас Делев съвсем несъмнено ще поведат офанзивата на националните против Черна гора в първия мач от евроквалификациите.

Десподов и Делев се намират в добра форма и селекционерът Младен Кръстаич е решил да им се довери на клубния им стадион. По този метод сърбинът ще продължи да постанова Кирил и Спас. Той стартира с тях в офанзива в последните два мача - контролите с Кипър (2:0) и Люксембург (0:0). Двамата се разписаха на Острова на Афродита, като си и асистираха за попаденията.

Кирил Десподов и Спас Делев вкараха 5 от последните 6 гола на Лудогорец при новия старши треньор Ивайло Петев. Първият блесна с хеттрик при 3:2 над Черно море, а вторият се разписа два пъти при 3:1 над Хебър в Пазарджик.

Именно поради положителната форма, в която двамата се намират Младен Кръстаич е решил да продължи да им се доверява. Делев игра и при предходния мач с Черна гора вкъщи - 1:1 през март 2019-а.

Селекционерът обаче има съществени съмнения за крилата. Очаква се, поради травмата на Антон Недялков, да стартира с трима в защита и с халф-бекове. Именно изпълнителите на фланговете са главната алтернатива за сърбина. В отбрана сигурни за местата си са Валентин Антов и Петко Христов. В средата на терена съвсем несъмнено ще забележим Илиан Илиев-младши и Илия Груев-младши. На вратата ще е Даниел Наумов. Като десен халф-бек доста евентуално е да стартира Йоан Стоянов. Зад двамата нападатели се чака да започва Мартин Минчев от Спарта Прага, който в последно време също е в добра форма.

От началото на лагера в Разград трикольорите натъртват съществено на тактическите занимания и разузнаването на противника. Футболистите гледат видеа с обособени моменти от мачове на черногорците. Младен Кръстаич и щабът му отделят съществено внимание на детайлите в играта на противника, написа " Тема Спорт ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР