Съотборниците на Кристиано в са останали разочаровани от неговото решение

...
Съотборниците на Кристиано в са останали разочаровани от неговото решение
Коментари Харесай

В Ман Юнайтед останали изненадани от решение на Роналдо, сестра му се съмнява в контузията

Съотборниците на Кристиано в са останали разочаровани от неговото решение да лети до родината си, вместо да остане покрай тима около дербито с. 37-годишният състезател, който е един от водачите в съблекалнята, не бе в групата на „ алените дяволи “ за дуела на „ Етихад “, като мениджърът на тима Ралф Рангник изясни, че повода за това е травма в бедрото на португалеца. Според „ Ди Атлетик “ футболистите на Юнайтед са очаквали Роналдо да участва на по този начин значимия дуел, макар че контузените играчи по принцип не са обвързване да вършат това.

Следващият дуел на е против идната събота. Тъй като до него има задоволително време, е решил да се прибере в родината си, където по-мекото време може да благоприятства по-бързото му възобновяване.

Контузията на Роналдо остави обаче подозрения у някои от почитателите на португалеца. Според една от неговите почитател страници, която следва и самият състезател, CR7 не е контузен и бил на 100% подготвен да играе против Манчестър Сити. Изваждането му от групата е било тактическо решение на Ралф Рангник, твърди въпросната страница. Още по-интересното е, че сестрата на Кристиано – Катя, също е харесала тази обява.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР