Съоснователят на Майкрософт и предприемач Бил Гейтс използва личния си

...
Съоснователят на Майкрософт и предприемач Бил Гейтс използва личния си
Коментари Харесай

Бил Гейтс с пророчество кога приключва пандемията

Съоснователят на " Майкрософт " и бизнесмен Бил Гейтс употребява персоналния си блог, с цел да показа мнението си по отношение на разновидността Омикрон на COVID-19.

По думите му новият вид е най-заразният от всички до момента, само че пък въпреки това води до минимум интензивни случаи. Това съгласно Гейтс е добра вест, тъй като по-големият брой инфектирани ще разреши пандемията да завърши още тази година.

По-голямата част от тежките случаи на Омикрон са при неимунизирани хора. Но един път щом мине през всички страни по света, до края на годината ще имаме много по-малко нови случаи, заради което чакам COVID-19 да се трансформира в сезонен грип, счита Бил Гейтс, представен от " Ла Вангардиа ".
свързани новини4258на 20.01.2022
Той разкри, че има и съответен проект, съгласно който пандемията може да завърши много по-бързо. Идеята му е да бъдат вложени 150 млн. $ в Коалицията за нововъведения по подготовка за епидемии.

Фондацията на Бил Гейтс създаде сходен проект още през 2017 година, с цел да бъде ускорено основаването на ваксини против нови болести. Според Гейтс вложенията в тази тенденция ще допринесат " извънредно доста за създаването и усъвършенстването на имунизациите против ковид в целия свят ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР