Съобщението за смъртта на 43-годишния актьор Чадуик Боузман е най-споделяно

...
Съобщението за смъртта на 43-годишния актьор Чадуик Боузман е най-споделяно
Коментари Харесай

Най-популярните хора и събития в Twitter през 2020 година

Съобщението за гибелта на 43-годишния артист Чадуик Боузман е най-споделяно в Twitter през 2020 година.

Повече от 7,5 милиона души са „ реагирали “ на известието на фамилията на звездата от „ Черната пантера “ за гибелта му през август 2020 година.

Американският президент Доналд Тръмп, който обожава да „ туитва “, е личността, за която има най-вече туитове през последните 12 месеца.

Веднага след него се подрежда съперникът му от демократическата партия Джо Байдън, който завоюва президентските избори през ноември.

Сред музикантите преди всичко се подрежда южнокорейската сензация BTS. За момчетата от бандата са пускани най-вече туитове в Съединени американски щати за четвърта поредна година.

На огромна известност в Twitter през 2020 година се радва и рапърът Кание Уест, който също беше претендент за президент на Съединени американски щати.

В класацията попада и туит, в който Барак Обама назовава починалия Коби Брайънт " легенда на игрището ".

Най-популярният хаштаг за 2020 година предстоящо е #COVID19, следван от #BlackLivesMatter (Животът на чернокожите има значение).

Сред личностите, за които са пуснати най-вече туитове, е Джордж Флойд - чернокожият мъж, който беше задушен от служител на реда и гибелта му провокира митинги против расизма в целия свят.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР