Съобщава се, че знаменитият готвач Джеймс Мартин се е преместил

...
Съобщава се, че знаменитият готвач Джеймс Мартин се е преместил
Коментари Харесай

Джеймс Мартин се среща с личен треньор след раздяла с приятелката си от 12 години

Съобщава се, че популярният готвач Джеймс Мартин се е преместил от някогашната си другарка Луиз Дейвис с персоналния треньор Ким Джонсън.

51-годишният -старата звезда се раздели с Луиз Дейвис през декември след 12 години дружно. Двамата започнаха да се срещат през 2011 година, откакто се срещнаха на снимачната площадка на Celebrity Who Wants To Be A Millionaire? Според представител Джеймс и Луиз остават положителни другари макар раздялата.

Новината за раздялата им идва откакто беше обявено, че готвачът е траял да живее с Ким. Те бяха видени да преглеждат часовници в магазин в Мейфеър, Лондон, в събота. Ким в миналото беше омъжена за предприемача Арун Наяр - който също преди беше женен за Елизабет Хърли.

Ким и Арун започнаха да се срещат, откакто той се раздели с актрисата Елизабет през 2011 година Двамата се ожениха през 2016 година, само че се разведоха една година по-късно. По време на деня на Ким и Джеймс в Лондон той се държеше повърхностно в светлосиня риза с копчета и черна жилетка....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР