Съобщава се, че процесът за домашно насилие срещу звездата от

...
Съобщава се, че процесът за домашно насилие срещу звездата от
Коментари Харесай

Съобщава се, че процесът за домашно насилие на актьора от Сам вкъщи Девин Ратрей е отложен заради спешна болница

Съобщава се, че процесът за домашно принуждение против звездата от " Сам у дома " Девин Ратрей е бил отсрочен след скорошната му хоспитализация.

47-годишният мъж артист, най-известен с ролята на по-големия брат на Кевин Маккалистър Бъз във кино лентата от 1990 година, беше откаран в болница " в сериозно положение " в Ню Йорк. Подробности за повода за хоспитализацията му са нищожни, само че член на фамилията сподели, че артистът към този момент е изписан и лекарите са му споделили да си остане у дома и да си почива.

Ратрай трябваше да се обърне към съда в Оклахома този ден седмица откакто беше упрекнат, че е блъскал и удрял някогашната си другарка през декември 2021 година Съобщава се, че в хипотетичната свада той е поставил ръце на гърлото и устата й.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Звездата от „ Сам у дома “ Девин Ратрей е приет в болница в сериозно положение преди правосъден развой за домашно принуждение

Според TMZ някогашната му другарка е споделила на полицията, че Ратрей й е споделил: „ Ето по какъв начин умираш ", по време на кавгата....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР