Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари не са

...
Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари не са
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари „не са съгласни относно участието на Арчи и Лилибет в шоуто на Netflix“

Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари не са съгласни по отношение на присъединяване на децата си в новото й шоу в Netflix.

Херцогинята на Съсекс изненада почитателите през март, когато разгласи стартирането на новата си начин на живот марка American Riviera Orchard. 42-годишният мъж разкри, че бизнес начинанието ще продава разнообразни артикули за дома, в това число съдове, покривки за маса и чаши, както и линия от ядково масло, конфитюри и консерви и масла. Меган към този момент уголемява империята си, защото в този момент работи по кулинарно шоу с Netflix, което се чака да покаже артикули от нейната начин на живот марка.

Съобщава се обаче, че херцогът и херцогинята на Съсекс са в несъгласие дали би трябвало включват децата си, принц Арчи и принцеса Лилибет, в новото шоу. Съобщава се, че Меган е „ въодушевена “ от снаха си Кейт Мидълтън, която постоянно включва нея и децата на принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, в обществени събития, които посещава. Но съгласно известията Хари е срещу концепцията двете му дребни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР