Съобразно Закона за събиранията, митингите и манифестациите и в качеството

...
Съобразно Закона за събиранията, митингите и манифестациите и в качеството
Коментари Харесай

Нов протест в село Баня срещу отделянето от Несебър

Съобразно Закона за събиранията, митингите и манифестациите и в качеството си на уредници, Ви уведомяваме, че на площада пред кметството в с. Баня на 29 март, вторник, от 8 до 12 часа,  ще се организира заседание.

Целта е жителите на с. Баня да изразят още веднъж обществено несъгласието си селото да бъде част от бъдещата Община Обзор.

Отправяме покана към Вас да отразите нашата позиция, с цел да може гласът ни да бъде чут, а не за пореде път да останем скрити в сянката медийното мълчение, с цел да не се изтълкува то като единодушие с вероятно бъдеще обособяване от община Несебър.

На локалния референдум от 28.03.2021 година гласоподавателите от с. Баня ясно и изрично, с голямо болшинство, гласоподаваха срещу. Въпреки негативния избор, както на с. Баня, по този начин и на други обитаеми места, в които се организира референдума, има възможност да бъдем включени в новата община с център Обзор. Ние изрично сме несъгласни да сме част от нея и желаеме още веднъж обществено да изразим нашата позиция.

С почитание:

Жители на с. Баня
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР