Сънувам Ники постоянно. Той не ме обвинява, а ме чака.

...
Сънувам Ники постоянно. Той не ме обвинява, а ме чака.
Коментари Харесай

Анита Мейзер от затвора: Аз съм от дебилните българи

Сънувам Ники непрекъснато. Той не ме упреква, а ме чака. Аз се упреквам, че не си използвах акъла. Аз не мислех какво се случва, тъй като беше доста бързо. Това сподели Анита Мейзер от сливенския затвор. „ Не знам дали ще изляза жива отсам, само че по-скоро желая да съм приета за почтена пред обществото “. „ Каквото ме накара той, това съм направила. Когато обичаш един човек и той те накара нещо, ти не би се замислил. Кой естествен човек би желал това да се случи – да почине обичания ти? Излезе от банята, пльосна се на масажната маса и ми сподели: " Бебенце, ела и ме вържи ". Той си ги късаше. Беше волност на Николай. „ Спокойно за една минута всичко ще завърши “, сподели Николай. „ Тук ме вържи, там ме вържи - ръцете, краката, врата “, показа Антина, която се призна за отговорна за причиняване на гибел по несъобразителност.

„ Ники си беше по-различен от останалите. Той обичаше да нервира международните първенци по културизъм като вдигаше повече тежести от тях “, описа тя. „ Пред мен се задуши. Мъчех се да ги отрежа, да сложа веро, само че това не беше допустимо. Направих безусловно всичко, което можех да направя. Сещам се за тази сцена всяка вечер. Аз не можах да го преживея. Не можах да го оплача. Това е като някаква недействителност “, показа още тя пред bTV.

Мейзер сподели, че след гибелта доста се е уплашила. „ Знаех какво ще ми аргументи сестра му. Ако беше се случило в тях, аз щях да мисля, че сестра му го е умъртвила. Това се случи, тъй като Ники ме накара да го направя. 3 часа нямаше по какъв начин да звънна на полицията, тъй като доста се опасявах от тази жена. Всички знаят какъв брой е авторитетна тя и мъжът й. Всеки човек работи друго “. „ Признах се за отговорна, тъй като пет месеца бях в ареста и напряко откачих. Принудих се да го направя. Аз не желая да упреквам който и да е, само че прокурорката ми сподели, че в случай че го направя ще получа условна присъда. Надеждата ми да ме освободят. Бях на антидепресанти. Събрах хапчета и желаех да се самоубия и да отида при него, само че ми ги откриха “, разкри затворничката. „ Полицаят, който ме набеждава за предложение на рушвет, не ме е разпитвал. В докладната написа, че първо съм предложила 10 000, по-късно 20 000, след това 30 000 и по-късно съм го попитала дали има камери. Странно е, за какво не съм попитала за камери откакто съм предложила 10 000? “, попита Мейзер. Анита попита къде са парите й от сейфа.

„ Мислех си, че Господ ще ме накаже. Всички ние сме краткотрайно на тази земя. Казвайки истината се надявам всички да схванат, че не съм работила с предумисъл, а съм била шашната. Аз съм от дебилните българи. До преди 2-3 дни аз не съм погледнала даже един документ обвързван с делото ми. В тях написа цялостни нелепости. Имаше прекомерно доста обиди, неточности и погрешни неща “. „ Ние бяхме доста шантава двойка. Казваше ми, че такава пума като мен няма да срещне. Той ми харесваше силикона, макар че преди този момент не. Неговата фантазия беше да се яви на Мистър Олимпия и това стана и моята фантазия “, изповяда Мейзер.

Тя още веднъж се върна в спомените си на съдбовната вечер: „ На мен ми се спеше, а на него му се правеше нещо друго. вържи ме със свински опашки, а по-късно ще вършим секс. Не съм предизвикала гибел “. „ Липсва ми човешкото, естествения ми живот, това което градих цялостен живот. С Ники си мечтаехме да сме пенсионери с бастуни на плажа. Вече нямам фантазии “. Миската разяснява и скандалната нова миска Тамара: „ Съжалих новата Мис България. Искам да й дам кураж и да й кажа, че щом са я съборили може да се изправи. Българите се хранят от неприятното “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР