Сънищата в 27 лунен ден (до 05:55ч)Някои школи вярват, че

...
Сънищата в 27 лунен ден (до 05:55ч)Някои школи вярват, че
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 29 април 2022

Сънищата в 2 7 лунен ден (до 05:55ч)

Някои школи имат вяра, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се разсъните е допустимо да почувствате неприятно възприятие и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете същинските аргументи. Символиката на сънищата на този ден е доста сложна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са оракулски. Като предписание това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и демонстрира до какъв брой сте в естетика с външния свят.

Можете също по този начин да възприемате тези сънища като знак за това, до какъв брой сте се отклонили от духовното към материалното и назад. Ако вашите полезности не са уравновесени, в случай че изпадате в крайности и не сте в естетика със света, тогава ще изпитате явен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в Овен

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата в Овен съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Често сънищата са извънредно сложни за пояснение заради тяхната емоционалност. В такива сънища постоянно няма справедливи материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болежка, съответни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате надълбоко възприятие на изтощение, отчаяние и меланхолия, това съвсем несъмнено отразява неспособност за осъществяване в действителния живот.

Таро-календар на сънищата

Карта Магьосникът - Време е да действате. Знаете, че имате капацитета да осъществите фантазията си и с цел да извършите първите стъпки за това, би трябвало единствено да покажете воля и да се концентрирайте върху постигането на тази цел. Ако можете да повярвате в себе си и да се отървете от житейските паники, ще бъдете обхванати от поток от креативна сила. Ще можете да започнете работа по значими и значими планове. Магьосникът е занаятчия на словото, в най-дълбокия смисъл на думата, той познава силата и креативния капацитет на словото и гласа.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР