Сънищата са мисловни конструкции, които създават различни сюжети. Някои от

...
Сънищата са мисловни конструкции, които създават различни сюжети. Някои от
Коментари Харесай

Сънища за пожар - за какво те предупреждават?

Сънищата са мисловни структури, които основават разнообразни сюжети. Някои от тях интерпретират минали мемоари, до момента в който други се оказват изцяло фантастични и необясними.

Затова всеки човек се пробва да разтълкува своя сън и да разбере неговата алегорична стойност. Днес това е изцяло допустимо, защото всеки предмет, животно, облик или събитие е асоцииран с несъмнено значение.

В това отношение пожарът е прочут като рисково естествено или провокирано злополучие, което от време на време води до големи вреди. Ето какво обаче значи пожарът във вашите сънища:

Едно от тълкуванията е, че в случай че видите избухнал пожар насън, то най-вероятно ви предстоят финансови компликации. Съществува обаче и тъкмо противоположното поверие, че пожарът значи скорошна материална облага.

Ако пожарът единствено ви се присъни, то това значи, че вие се намирате в център на конфликтни обстановки и интриги. Въпреки това, този сън не се преглежда като отрицателно предсказване, защото най-после всичко ще се подреди благосклонно за вас.

Ако видите насън пожар в далечината, то това гласи, че ще получиш радостни вести. Ако той обаче се намира покрай лицето ви, евентуално се срамувате или притеснявате от нещо.

 пояснение на сънищата за пожар

Ако сънувате по какъв начин гасите пожар, то това значи, че се опитваш да обединиш две враждуващи страни на един спор.

Може да сънувате, че вие причинявате пожара. В този случай се счита, че в напълно близко бъдеще бързо ще натрупате благосъстояние. Също толкоз бързо обаче ще го изгубите. Този сън може да се одобри и като предсказване за бъдеща материална загуба.

Ако в съня ви някой ваш непосредствен гаси пожар, то най-вероятно хората от вашето обграждане ви омаловажават или подценяват вашите триумфи.

Ако сънувате по какъв начин виждате пожарникар, то това се пояснява като нужда да се сработите с нов съучастник или консултант, който да ви оказва помощ в кариерното развиване.

Може да сънувате пожар във вашия дом. Ако сте несемейни, този сън се пояснява като бъдещи радостни вести или предложение за брак, а в случай че сте фамилни – разлъка, бракоразвод, конфликтни обстановки.

Ако в съня си вие държите пожарогасител, то това е знак, че ще получите мощна поддръжка от висшестоящ човек за превъзмогването на сложна обстановка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР