Сънищата са един много интересен и загадъчен свят за тези,

...
Сънищата са един много интересен и загадъчен свят за тези,
Коментари Харесай

Кои сънища предсказват скорошна сватба

Сънищата са един доста забавен и мистериозен свят за тези, които гледат съществено на посланията, които получават във времето, когато тялото и мозъкът ни си почиват. Тогава виждаме облиците, обстановките и вероятните случки, които подсъзнанието ни сервира.

Смята се, че до момента в който спим, подсъзнанието работи и премисля насъбраните денем усещания. Има обаче доста хора, които имат вяра, че тъкмо в сънищата получаваме предизвестия и послания, на които е добре да се обърне внимание.

Тези, които имат вяра на сънища, е добре да помнят, че всеки сън е строго самостоятелен и разчитането му зависи както от обстановката, по този начин и от самостоятелните особености на характера на индивида и би трябвало да се подходи доста деликатно при опити за пояснение, с цел да се избегне ненужно напрежение и психическо натоварване.

Все отново има изпитани знаци, които се считат за общовалидни и с тях можем да определим, че ни чака някакво събитие, да вземем за пример женитба, в случай че ги сънуваме. Ето някои символни облици, които насочват към идна женитба, в случай че бъдем споходени в съня си от тези облици. За скорошна женитба предсказва сънят за:

Делфинът, заекът или лъвът

Различните животни символизират разнообразни идни събития. Белият заек, лъвът или делфинът са предвестител на скорошна смяна в фамилното състояние. Лъвът предвещава нова връзка, делфинът - благополучен брак, а белият заек е знак за лоялен сътрудник в живота.

Входната врата

 Сънища за женитба

Вратата отваря път към някаква смяна. Каква по-голяма от скорошната сватба. Любовта е към този момент на прага и би трябвало единствено да позволим на щастието да влезе при нас.

Щъркеловото гнездо

Гнездото е знак на ново плодотворно начало. За неомъжените предвещава брак и деца. Същият символен смисъл има и щъркелът.

Шоколадовите бонбони

 Сънища за скорошна женитба

Шоколадовото прелъщение, което ни прави щастливи както в всекидневието, по този начин и насън, е предсказване за любовна връзка и пристрастеност. Пастите, похапвани насън, обаче предизвестяват за среща с подъл човек, който може да излъже очакванията и да попари възприятията ни.

Пръстените, гривните и герданите

Видени насън са намек, че скоро тези атрибути може да ни влязат в приложимост и в действителния живот. Кръглите предмети, които употребяваме като аксесоари са дискретно увещание за смисъла им в брачните ритуали.

Красивите обувки

Тази обичана на всяка жена част от визията символизира и нов стадий в живота. Чистите, красиви и комфортни обувки подсказват, че следва щастлива фамилна идилия, само че тези, които убиват и са неуместни са намек за неудачен брак.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР