Сънищата на 5 лунен ден. Ако се събудите с тежко

...
Сънищата на 5 лунен ден. Ако се събудите с тежко
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 07 .01.2022

Сънищата на 5 лунен ден.

Ако се разсъните с тежко възприятие, това е сигурен знак, че е време да измененията нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се пояснява като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови позитивни сили и ще ви донесе лекост.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и уравновесено в живота и ориста ви. Има ясна причина за прояви на разсипничество, лековерие, яд. Ако сте сънували противен сън – може би би трябвало да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища би трябвало да се прави изключително деликатно, тъй като те отразяват вътрешния свят и положението на индивида. Дешифрирането на знаци и асоциации дава опция да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното рационализиране и развиване или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък непрекъснато се въртите в кръг в едно състояние.

Слушайте личната си вътрешен глас и тя ще ви подскаже по какъв начин да намерите излаз от тази обстановка. Това е интервал на промяна на духовното положение и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в символ Риби

Тези сънища постоянно са свързани с далечното бъдеще и фантазиите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме препоръки, свързани с нашето бъдеще и разкриват такива черти на личността като неустойчивост, накърнимост, мечтателност, схващане и демонстрация на личните ни качества.

Ако сънят ви е бил спокоен, хубав сън, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. По-леките и приятни сънища демонстрират, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, приказни обстановки.

Сънищата в петък

Ден на чувствената Венера. Сънищата под нейно въздействие са свързани с усеща, стремежи, персонален живот.

Ако насън сте намерили или получили нещо като подарък - в реалност всичко ще се окаже добре, само че в случай че сте изгубили нещо или подарили – шансът ще ви заобиколи.

За да имате благополучие в любовта, е добре да сънувате пари, сладкиши или цветя.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР