Сънищата на 3 лунния денТе се считат за послания изпратени

...
Сънищата на 3 лунния денТе се считат за послания изпратени
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 30 август 2022

С ънищата на 3 лунния ден

Те се смятат за послания изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо доста прелестно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не би трябвало да зацикляте върху видяното, защото сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте умерено!

Тези сънища носят информация за вероятните рискове и дейностите на неприятелите ви. Решението на сложен проблем, който ви тормози, може да бъде прикрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и по какъв начин да се подготвите за възможни проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни чувства, сънят ви може да се пояснява като предвещание за липса на вътрешна мощ. Също по този начин, това демонстрира липса на естетика с външния свят.

Сънища при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това положение е доста елементарно да се наруши, тъй че те го търсят непрекъснато. Понякога обаче се уморяват от такава работа и не помнят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте не запомнили за салдото и по някакъв метод сте стигнали до прекаленост? 

Веднага след неприятен сън се запитайте: не съм ли прекомерно отнесен/а? Може би придавате прекомерно огромно значение на избрани хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас? 

Таро календар на сънищата

Фон на съня – Рицар на жезлите – сънищата демонстрират фаза на самоутвърждаване, битка за идеалите. Практическата им стойност има по-малко значение. Може да сте измъчвани от подозрения. Ако би трябвало да се вземат решения, несъразмерната емоционалност и припряност могат да доведат до неточности.

Съветът е да не бързате с решенията. Дайте си време да усвоите новите хрумвания. Най-добрият метод да преодолеете черната линия в живота си е да се абстрахирате от нея, да си починете, да отидете на почивка, било то на село, пътешестване до морето или поклонение до някой прочут манастир.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР