Сънищата на 22 лунен денИнформационната наситеност на двадесет и втория

...
Сънищата на 22 лунен денИнформационната наситеност на двадесет и втория
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 14.05.20

Сънищата на 22 лунен ден
Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

В това лунно денонощие се открива бъдещето, прииждат нови познания и препоръки по какъв начин е нужно да се постъпи. Сънищата постоянно са оракулски и подсказват решение на насъщните проблеми точно на тези, които не ни се удава да решим нескрито. Те ще ви оказват помощ да решите доста проблеми, единствено в случай че бъдат вярно разбрани.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Но не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Сънищата са под въздействие на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват по този начин наречените галактически сънища (съкровищни сънища), затова доста секрети могат да ви се разкрият.

Енергията на Луната във Водолей ни сервира сънища, които ни дават съответна информация. Понякога това е информация за нужните дейности, които би трябвало да се подхващат и подхождат на духа на Водолея; различен път разкриват информация за хора които познаваме.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте, предавате познания. Лесно намирате общ език с хора със сходни ползи. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР