Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден обикновено

...
Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден обикновено
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 17 август 2022


Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден нормално не се сбъдват. Те по-скоро наподобяват на приказка, в сравнение с да са оракулски. Могат да бъдат много вдъхновяващи. Този лунен ден е кондензиран с доста сила, носи в себе си креативно начало.

Сънищата демонстрират свързваща нишка, която сплотява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават опция да погледнете живота си отвисоко, да извършите един взор върху цялата подсъзнателна активност.

На този ден Луната оказва помощ на човек да трансформира личното си схващане, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите, както на душата, по този начин и на тялото си. Сънищата са в положение да отворят очите на човек за доста неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от напълно друга позиция.

Ако се разтълкуват вярно тези сънища, могат да ви покажат вашата персона от всички страни: както позитивните проявления, по този начин и негативните – всички ще намерят излаз тази нощ. Бъдете готови за обстоятелството, че тези откровения може да не са прекомерно приятни, само че това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се измененията.

Сънищата в 20 лунен ден демонстрират още кармични обстановки и причинно-следствените връзки.

Сънищата към момента са под въздействие на Луна в Овен

Тези сънища съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Темите на сънищата са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата в Овен са
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР