Сънищата на 18 лунен денСънищата, които сте имали в 18-ия

...
Сънищата на 18 лунен денСънищата, които сте имали в 18-ия
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 18.02.2022

Сънищата на 18 лунен ден
Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата действителност. Ще можете да разберете при вярно пояснение какъв брой надалеч от стремежи блян сте в действителния живот.

Сънищата на този лунен ден лишават тялото от сила, по тази причина колкото по-малко спите, толкоз по-добре другояче можете да се разсъните изтощени.

Днес сънищата могат да ви донесат потребна информация. Те ще ви разкрият тайните на вашата вътрешна същина, ще се трансфорат във ваше огледало. Насън можете да видите това, което пречи на вашия прогрес. Те могат да покажат проблем, който ви смущава и по какъв начин да го разрешите, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, в случай че има такова.

Ако сънувате, че сте нападателни и сте подготвени да унищожите всичко към себе си, помислете си: за какво такава отрицателна сила стои вътре във вас и подготвена да избухне? Може би се страхувате да поемете самодейността за следващ път, макар че душата ви гори и желае нещо напълно друго? Или ненавиждате някого толкоз доста, само че не можете да разберете връзката си с този човек до дъно и се измъчвате толкоз мощно, че се демонстрира даже в съня ви?

Внимателно анализирайте сънищата си в осемнадесетия лунен ден, тъй като точно те ще ви покажат проблематичните места, на които си коства да обърнете внимание. Благодарение на тях можете да балансирате външния и вътрешния си свят.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време нормално са практични и може да са свързани с сътрудниците ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате по какъв начин някой ви оказва помощ.

Луната в Дева е обвързвана с съответна практическа помощ, както и с вероятностите, които би трябвало да се чакат след такава помощ. Под помощ могат да се схващат изцяло действителни неща, ориентирани към явен резултат: да вземем за пример даване на финансова поддръжка или предприемане на съответни дейности на работното място, с цел да се извърши някоя задача или за прогрес в кариерата.

Ако в този интервал сънувате призрачен сън, не се вкопчвайте в детайлите и да се пробвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която оказва помощ да разберете по-добре личните си усеща, страсти, прекарвания, сърдечни стремежи, изключително в любовен проект.

Тези сънищата са директно свързани с персоналния живот на индивида, неговите креативен начала и материалния и обществен статус. Ако деликатно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да извършите отдавнашна своя фантазия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР