Сънищата може да са нещо много забавно. Понякога ги помним

...
Сънищата може да са нещо много забавно. Понякога ги помним
Коментари Харесай

Вижте 5 секс сценария от сънищата и какво означават

Сънищата може да са нещо доста занимателно. Понякога ги помним в елементи с години, различен път ги забравяме за секунди. Но сънища със секс ни карат да се усещаме необичайно, тъй като това е нещо доста персонално. Какво значи, в случай че сънуваме, че вършим секс? Ето вероятните сюжети и тяхното пояснение от психолозите:

1. С прочут
Ако сънувате, че сте интимни с някого, който познавате неотдавна или пък не сте виждали от дълго време, няма мотив за подозрения в възприятията ви. Според психолозите това е просто знак, че го харесвате като човек.

2. С някой, който не ви е сътрудник
Ако сънувате, че си лягате с някой, който не е сътрудникът ви, помислете какъв брой постоянно сънувате сходни неща. Помислете и какъв брой постоянно вършиме секс в същинския живот.

3. С шефа
Да сънувате, че мачкате чаршафите с шефа си или с сътрудник е същото, като да сънувате в сходна роля другар. Просто става въпрос за хора, които са в действителност значими за вас, поддържате връзка постоянно с тях и са неразделна част от всекидневието ви.

4. С човек от същия пол
Може би е необичайно, само че не трябва да се притеснявате. Този вид сънища, свързани със секс, са измежду най-популярните.

5. С ненавиждан за вас човек
Може да ви се коства необичайно, само че и това се случва постоянно. Според психолозите вие в действителност търсите метод да се сближите с този човек и да коригирате връзките си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР