Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен

...
Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 1.05.20

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден.

На този ден сънищата могат да бъдат страшни, да ви оставят неприятно възприятие. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които виждате в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вътрешният свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е обвързвано с вашата карма и всичко това изисква неотложно решение.

Сънища при Луна в Лъв

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите постоянно могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Лъв също по този начин е знак на лукса, тъй че сънищата демонстрират също по какъв начин можете да постигнете „ кралски “ живот, какво би трябвало да вършиме за това.

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с обичания човек или креативните ви занимания, тъй като Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите по какъв начин ще се развият връзките ви с някой, който обичате, вероятни промени в любовта, идни креативен триумфи или разочарования. Хората, които са отдадени на креативна специалност, могат да видят своите професионални достижения и неточности. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР