Сандра Бълок е една от най-популярните актриси. Бе обявена за

...
Сандра Бълок е една от най-популярните актриси. Бе обявена за
Коментари Харесай

Кои бяха в леглото с America's Sweetheart Сандра Бълок

Сандра Бълок е една от най-популярните актриси. Бе оповестена за America`s Sweetheart, или любимката на Америка преди десетилетия. През последните години тя заряза кариерата си, с цел да се грижи за “любовта на живота си ” Брайън Рандъл. Двамата се срещат през 2015 година, когато известният фотограф снимал рождения ден на доведения наследник Луис, и останаха неразделни до гибелта му. Рандъл умря след дълги години борба с амиотрофична латерална склероза. Осемте години с Брайън са и най-дългата връзка на “Мис Таен сътрудник ”. Ето кои още съумяха да вкарат Сандра в леглото си.

Грег Дейвис

Той е нейната ученическа обич. Двамата били толкоз влюбени, че са били гласувани от съучениците си като двойката, която сигурно ще подписа брак. Интересното е, че и двамата в последна сметка се оказват в Холивуд. Грег обаче е електричар, който е работил в шлагера “Игри на глада ”. През 1995 година той разгласява описа си “Аз съм идиотът, който изпусна Сандра Бълок ” в списание “Сънди ”.

Майкъл Майлър

Майлър е един от известните телевизионни продуценти. Двамата са дружно към 9 месеца през 1989 година Преди Сандра той излиза с бъдещата брачна половинка на Доналд Тръмп Марла Мейпълс. В момента е женен за актрисата Саша Лазар.

Тейт Донован

Първата огромна тръпка. Запознават се на фотосите на “Любовна запарка номер 9 ” през октомври 1990 година След година и три месеца Тейт предлага брак и Сандра се съгласява. Двамата оповестяват годежа си. Той обаче продължава много дълго и не се стига до женитба. Двамата се разделят през октомври 1995 година По едно време Сандра и Дженифър Анистън си го разделят. Тейт има епизодична роля в “Приятели ” като гаджето на героинята на Анистън - Рейчъл. Той играе Донован.

Трой Ейкмън

Легендата на американския футбол излиза със Сандра за няколко месеца след раздялата с Донован. Двамата възобновяват връзката си през 2014 година след следващата разлъка на актрисата. Трой е легенда на най-скъпия състезателен клуб в света “Далас Каубойс ”, като го изведе до три трофеи през 12-годишната си кариера.

Матю Макконъхи

Романсът им продължава към година и 5 месеца от август 1996 година Двамата по този начин и не си признават връзката, само че съгласно техни другари слуховете са правилни.

Дон Падиля

Двамата са единствено няколко месеца дружно. Дон работи в операторския екип на няколко кино лентата. Двамата са дружно на премиерата на “Мрежата ”.

Двезил Запа

Задържат се дружно към 9 месеца през 1998 година Китаристът е синът на легендата Франк Запа, само че най-после не придобива неговата известност. Истинското му име е Йън Доналд Юклид Запа.

Ги Форсайт

Един от най-известните реализатори на блус в Съединени американски щати. Композитор на няколко шлагера. Отново връзката е прекомерно - къса единствено за няколко месеца.

Боб Шнайдер

Вокалистът на “Грозни американци ” е дружно с актрисата цели две години от 1999 до 2001 година Двамата се появяват дружно на министър председатели, на ревюта. След раздялата Шнайдер даже доближава до купата най-хубав музикант на Съединени американски щати за 2003 година

Хю Грант

Според слуховете са дружно най-малко 6 месеца. Така и обаче никой не удостоверява връзката. Двамата подозрително също резервират безмълвие по случая.

Райън Гослинг

Сандра е първата тръпка на младия артист. Двамата са дружно към година до 2002 година След това той се впуска в куп краткотрайни връзки. От 2011 година обаче е с Ева Мендес и двамата са съвършената двойка. След Сандра той излиза още с Рейчъл Макадамс, Кат Денингс, Кейси ЛаБьо, Кристина Дениълс и доста други.

Джеси Джеймс

Единственият брак на Сандра е с известния производител на мотори и ефирен водещ. Тя е третата му брачна половинка след Карла Джеймс и Джанин Линденмюлдер, една от най-големите порнозвезди в Съединени американски щати.

Джеси и Сандра са дружно цели 5 години. Разводът е тежък, откакто Джеймс е заловен в куп изневери.
По времето, когато са дружно, Сандра осиновява сина си Луис. Само няколко седмици по-късно идва новината за развода.

След раздялата с Бълок Джеси Джеймс има още два брака. Първият му е с водача от американската формула “Индикар ” Алексис ДеДжорджия, а в този момент е с още една порноактриса - Бони Ротен. Ротен е петият брак на здравеняка.

Райън Рейнолдс

Връзката им идва след разводите и на двамата. Сандра се разделя с Джеси Джеймс, а Райън - със Скалет Йохансон. Рейнолдс обаче доста бързо я зарязва и се хваща с Блейк Лайвли. Двамата подвигнаха женитба на 9 септември 2012 година

Крис Евънс

През април 2014 година се ражда двойката с Капитан Америка. Всички чакат двамата да останат дружно. Разделят се обаче доста бързо.

Майкъл Макдоналд

Последната връзка, преди да откри любовта на живота си Брайън Рандъл. Майкъл е звездата от “Остин Пауърс ”. Двамата са дружно единствено няколко месеца.
С Брайън осиновява щерка си Лейла. Дори върви на учебно заведение за родители, преди да направи тази стъпка. Сега счита да направи същото и с дъщерята на Рандъл - Скайлър Стейтън. Според Бълок тя е “едно от най-хубавите неща в живота ми ”.

Сандра Бълок и Брайън Рандъл са разменили своите клетви, брачни обети, пред другари и близки в курорт на Бахамските острови шест години преди гибелта му и три години преди тежката му диагноза, написа Daily Mail.

Браян беше диагностициран с неврологичното заболяване през 2020 година, само че три години преди този момент изглеждаше, че той и Сандра са имали нещо като сватбена гала.

Във видео, получено от MailOnline, се вижда по какъв начин двамата със Сандра танцуват дружно, откакто тя е нарекла Брайън “любовта на живота си ” на интимна гала. Твърди се, че хипотетичната гала не е била правно обвързваща и не е включвала чиновник с такива права, само че наподобява, е била толкоз покрай женитба, каквато Сандра може би е желала.
Видеото демонстрира Сандра, облечена в разноцветна рокля и прическа на плитки. Браян бил с бяла риза, черни панталони и бейзболна шапка. Двамата се прегръщат нежно в клипа, до момента в който танцуват, без да знаят какво ще ги чака години по-късно.

Видеото е снимано през 2017 година във вилата Three Bees на остров Харбър на Бахамите. Курортът явно е обичан на актрисата и нейното семейство и е съвършен за усамотение, защото вилата се отдава чартърен единствено на едно семейство.

Вътрешен човек споделил още на MailOnline, че Сандра скрито се е грижела за дългогодишната си обич и държала обстановката надалеч от хорските очи. Не допускала хора в дома с изключение на лекарите и медицинските сестри, които се грижели за него.

Сандра разкри в изявление преди две години, че няма потребност от формален документ, с цел да показва любовта към мъжа до нея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР