Самуел подкрепи голямата си уста с хитово представяне, което показа,

...
Самуел подкрепи голямата си уста с хитово представяне, което показа,
Коментари Харесай

Брок Пърди от Сан Франциско хвърли 4 TD паса, докато 49ers удари контузен Хъртс, Ийгълс 42-19

Самуел поддържа огромната си уста с хитово показване, което сподели, че 49ers имат доста място, с цел да преследват поставения под номер 1 в NFC.

Брок Пърди хвърли 314 ярда и четири тъчдауна, Самуел вкара три TD, а куотърбекът на Ийгълс Джейлън Хъртс беше тестван за разтърсване при успеха на Сан Франциско с 42-19 над Филаделфия.

Огненият мач реванш за шампионата на NFC също включваше тъчдауни на 49ers при шест следващи притежания и чифт изгонвания, които демонстрираха, че тазгодишната игра за купата може да не се организира още веднъж през Фили, в последна сметка.

„ Нямаше доста по отношение на предходната година с това “, сподели треньорът на 49ers Кайл Шанахан. „ Просто бяхме разчувствани да дойдем тук и да играем с в действителност добър тим, да играем добре и да спечелим. “

49ers (9-3) оставиха Фили преди 10 месеца очукани в мача за шампионата на NFC пострадвания на Пърди и неговия авариен състезател и те в никакъв случай не са имали късмет при загуба с 31-7.49ers прекараха един отвън сезона в чуруликане на Бър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР