Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) е създаден като по-достъпна

...
Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) е създаден като по-достъпна
Коментари Харесай

Приемат поръчки за Samsung Galaxy S20 FE в онлайн магазина на А1

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) е основан като по-достъпна версия на флагманите от серия S

стартира акция за предварителни поръчки на топ устройството в своя онлайн магазин. Зад съкращението „ FE ” стои Fan Edition, като от корейския производител са се пробвали да зарадват почитателите на марката с устройство, което съдържа някои от най-хубавите характерности на S20 поколението, освен това на преференциална цена.

Предварителните поръчки за S20 FE започнаха още с представянето на устройството в късните часове на 23 септември и ще продължат до 1 октомври. Доставките в цялата страна ще стартират ден по-късно, от 2 октомври. Това е и датата, на която стартират продажбите в комерсиалната мрежа на.

Освен с цел да имат ново устройство, феновете на Samsung имат още най-малко две аргументи да създадат предварителна поръчка за Samsung Galaxy S20 FE. Поръчалите го от ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5000mAh. Освен това, всички декларирали до 1 октомври ще имат опция да завоюват и новата фитнес гривна на Samsung – Galaxy Fit2.

По-скромната цена на не би трябвало да подлъгва феновете на високите технологии. Това устройство се вписва чудесно измежду последните флагмани на производителя с помощта на своя 8-ядрен процесор Exynos 990, издръжливата си батерия с потенциал от 4500 mAh, както и прецизните високоговорители, създадени взаимно с AKG.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР