Самотноживеещ мъж е намерен мъртъв след пожар в Търговище. Пожарникарите

...
Самотноживеещ мъж е намерен мъртъв след пожар в Търговище. Пожарникарите
Коментари Харесай

Мъж загина при пожар в Търговище

Самотноживеещ мъж е открит мъртъв след пожар в Търговище.

Пожарникарите навреме са извели от различен димящ апартамент стара жена и бебе . Живеещите в кооперацията са били краткотрайно евакуирани, заяви представителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Търговище Ани Кръстева. 

Пожарът в апартамент на шестия етаж зародил във вечерните часове в петък. Огънят е угасен от екипи на пожарната в Търговище с четири противопожарни автомобила. При гасенето е открито тялото на 79-годишен мъж.

По време на  инцидента живеещите във входа на 8-етажния блок жители са били краткотрайно евакуирани. От жилището над горящото жилище, който е бил изпълнен с гъст пушек и огънят е почнал да обгръща дограмата, двама чиновници на пожарната в Търговище - Красен Марчев и Димитър Станчев, навреме са извели бебе и стара жена, спасявайки ги от надвисналата заплаха. 

Причините за пораждане на пожара са в развой на изясняване. Образувано е досъдебно произвеждане. От ОД на Министерство на вътрешните работи допълниха, че това не е първият случая на умрял при пожар в Търговище от началото на 2022 година

На 3 януари при пожар в дома му в регионалния град умря 89-годишен мъж, а брачната половинка му бе избавена. Тогава огънят обхвана и други три къщи, както и икономически здания в съседство. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР