Самотна майка е обвинена в убийството на двамата си най-малки

...
Самотна майка е обвинена в убийството на двамата си най-малки
Коментари Харесай

Млада майка не успя да намери бавачка, ядоса се, сложи децата си във фурната и ги изпече живи

Самотна майка е упрекната в убийството на двамата си най-малки сина, като ги „ поставила във фурната и я присъединила “. Това става от заповед за арест. Ламора Уилямс от Атланта в щата Джорждия е поставила 2-годишния Кеянте Пен и едногодишния Джакартър Пен в печката, присъединила я е и е изпекла децата живи в петък, написа The Atlanta Journal-Constitution. 24-годишната неотдавна трябвало да напусне работа, тъй като не съумяла да си откри бавачка. Също била споделила на другари, че „ ѝ е писнало “.
Твърди се, че Уилямс страда от недиагностицирана психическа болест, която тя развила след кончината татко ѝ, когато тя била единствено на 19 и самотна майка с четири деца.

От полицията обявиха, че трупчетата на децата били с ужасни изгаряния.

След като тя умъртвила своите деца, във видео тя нагрубила бащата на момчетата Джамил Пен. Той подал сигнал в полицията неотложно, когато видял безжизнените тела на своите деца да лежат на земята и заподозрял, че нещо неправилно се случва.

Уилямс разказала на служителите на реда, че момчетата може да са умрели, до момента в който са били под грижите на различен човек.

Уилямс ще се изправи пред съда за първи път в понеделник.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР