Самопрограмирането е не по-малко опасно от външното въздействие. Ето три

...
Самопрограмирането е не по-малко опасно от външното въздействие. Ето три
Коментари Харесай

3 мантри, които никога не бива да произнасяте!

 ebd7d09f0d724d36a1918d35149f2dc2-647x430 Самопрограмирането е не по-малко рисково от външното влияние. Ето три образеца за това, по какъв начин да запазвате своята сила единствено за себе си.

1. Аз не знам. Преди всичко, избягвайте неосъзнатите автоматизми. Например, когато някой от фамилията ви пита къде е книгата му, а вие, без да вдигате взор от монитора на компютъра казвате „ не знам “. Обърнете внимание на въпроса, бъдете дружелюбни към света.

Второ – това е опит за отбягване на отговор, зад който се крие нежеланието да се поеме отговорност или да се каже истината. Вие знаете, постоянно знаете какво желаете в реалност и какво е вярно за вас. Просто кажете истината, само че я кажете с обич.

И най-после, има моменти, когато ви питат за нещо, за което сега в действителност нищо не знаете. Затова постоянно можете да отговорите: „ Още не знам “. И след това се пробвайте да разберете какво не сте знаели.

2. Аз не съм подготвен. Това е заблуда, един от инструментите на нашето его, което се опасява от загубата на комфорта си. Когато чуете някаква молба и вие казвате „ Не съм подготвен “, пропускате опция да живеете живота си.

3. Аз не мога да направя това. Тази фраза ви ограбва  вас и вашия безграничен капацитет. Няма нищо, което не бихте могли да извършите! Вярвайте и във времето това ще стане ваш опит, ваше познание.

Yogajournal

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Вашата персонална мантра за 2018 година съгласно зодиакалния ви знак

 

Ако запомните тези елементарни самонастройки, според от вашия зодиакален знак, годината ви ще бъде доста по-успешна и продуктивна. Не, това не е магическа рецепта. Това е тази мантра, която…

Цялата публикация

Лекарят на душите – Гян-мудра

 

Щастливият човек – е спокойният човек. Той не се безпокои за казуса, той не реагира на външни дразнители. Той се е научил да живее в естетика с околния свят и…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР