Самообявилият се за секс гуру руснак Александър Кирилов, познат още

...
Самообявилият се за секс гуру руснак Александър Кирилов, познат още
Коментари Харесай

Секс-гуру тренира жени като кучета, за да си хванат олигарх

Самообявилият се за секс гуру руснак Александър Кирилов, прочут още като Алекс Лесли, образова девойки на полови способи и операция, пишат съветски медии.

36-годишният мъж твърди, че е дал опция на стотици дами да основат добра връзка или брак, посредством методите си на образование. Секс — гуруто от Москва върти своята секс академия от няколко години и твърди, че бизнесът му върви доста добре.



Кирилов, който другояче е преподавател по математика с тапия от Московския държавен университет, предлага две равнища на образование, като базовото трае 2 дни и коства 115 евро, а курсът за напреднали е с дълготрайност една седмица и цената му е 330 евро.



Той твърди, че е специалист по общуването сред мъже и дами, ексцентричните връзки, секса, секса със садо-мазо детайли, техниките за постигане на оргазъм, както и по проявата и потискането на страстите.

Секс-гуруто дава обещание на дамите, че ще разкрие пред тях тайната на това по какъв начин да си заловен богаташи. Руснакът, който непрекъснато пуска в мрежата провокативни фотоси и клипове, в които той нормално е обкръжен от полуголи негови ученички, подсигурява триумф.



"Уча девойките на техники, които да трансформират целия им живот — по какъв начин да задоволяват и манипулират мъжете, с цел да ги подчинят. Уча ги по какъв начин да манипулират страстите и възприятията на ергените и богатите мъже. След образованието те стават храбри, самоуверени и женствени и всички спънки пред тях падат " изяснява Кирилов.

"Покрай умеенето да флиртуват, образовам девойките да бъдат положителни в секса и незабравими в леглото " продължава Алекс Лесли. Както самият той признава, неговите ученички усвояват полови умения благодарение на техники, които се употребяват при дресиране на кучета.



"Основният принцип на тренировките е похвалата и наказването. Хвалите някого прочувствено и интензивно, а въпреки това наказването е студено, без страсти. Също както при дресиране на кучета " изяснява гуруто.



Александър Кирилов непрекъснато се хвали, че една от най-хубавите му ученички е съветската старлетка Анастасия Вашукевич, по-известна като Настя Рибка.

След курс при Кирилов тя се присламчи към милиардера Олег Дерипаска, чието благосъстояние се пресмята на 6,6 милиарда $.



Рибка, дружно с още няколко девойки, прекарала три дни на яхтата на милиардера, където, както тя твърди, правела секс с него. След тази тридневна случка тя разгласява фотоси дружно с Дерипаска на борда на яхтата, като на някои от фрагментите можеше да се види и заместник-премиерът Сергей Приходко. Покрай появяването на фотосите в мрежата избухна скандал, тъй като медиите ги използваха, с цел да потвърдят връзките на Дерипаска с Кремъл. Олигархът реши да съди Рибка за нарушение на персоналния живот и московският съд отсъди в негова изгода, като накара Рибка да смъкна всички фотоси от обществените мрежи.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР