Самообявилият се за четвъртият от Отровното трио - скандалният паж

...
Самообявилият се за четвъртият от Отровното трио - скандалният паж
Коментари Харесай

МЕГАСКАНДАЛ: Осъждан отровител на кучета, антиваксър и професионален ренегат в борда на НДК

Самообявилият се за " четвъртият от Отровното трио " - скандалният паж на Велислав Минеков - Светослав Трайков, продължава да пораства неудържимо в кариерата.  Мъжът, който спря тока в столичното метро и нападна редакцията на в. „ Труд “, е разследван на няколко пъти, има и една присъда. От тази седмица варненският дългуч е част от Съвета на шефовете на Националния замък на културата!

През 2009 година Трайков е измежду учредителите на ГЕРБ във Варна, а през 2013 година напуща партията, откакто уволнен от общинския съвет като ръководител на Борда на шефовете на Двореца на културата и спорта. През 2014 година за малко влиза в партията на Николай Бареков „ България без цензура “, а от лятото на предходната година се включва в партията на Мая Манолова „ Изправи се. бг “. Изявява се като създател в уеб страницата за подправени вести „ Информиран. нет “ и несъмнено като един от лежащите по палатките на Орлов мост и в Ларгото.



Трайков като деятел на Николай Бареков в „ България без цензура “

Венец на изявите му като деен герой става прекъсването за няколко минути на тока в софийското метро на 20 юли. В този акт той взе участие с дуета Еленко Божков и Минчо Спасов, за което и на тримата са повдигнати обвинявания за безчинство.

По време на митингите Трайков обича да споделя за себе си, че е четвъртият от Отровното трио. И разумно - тъй като няма къде да работи, Минеков от триото го назначава за собствен консултант.



Преди да стане отстъпник, Станислав Трайков е измежду учредителите на ГЕРБ във Варна и си пуска фотоси с Бойко Борисов

Името на Светослав Трайков нашумя и след скандал за шофиране в нетрезво положение. Досъдебно произвеждане от разказа на Второ районно полицейско ръководство във Варна потвърждава, че през 2010 година той e управлявал персоналния си автомобил „ Ситроен “ с централизация на алкохол в кръвта 2,12 промила. Престъплението по член 345 Б, алинея 1 от Наказателния кодекс е открито по надлежния ред с химическа експертиза. Делото от 2010 година приключва със съглашение, в което подсъдимият се признава за отговорен и приема да му бъде наложено наказване „ пробация “. Трайков е длъжен да се записва по сегашен адрес за период от осем месеца, като два пъти седмично се среща с пробационен чиновник. Съдът му лишава правото да ръководи МПС за период от 10 месеца.



Трайков е от имунизираните антиваксъри - доказателството от учителя и деятел Петър Велков

През 2011 година против Светослав Трайков е формирано и друго наказателно дело от общ темперамент. Този път обвиняването е за закононарушение по член 210 и член 209 от Наказателния кодекс за това, че в интервала 2005 - 2006 година възбудил и поддържал в подвеждане жител на Англия, за да набави имотна полза.

От години Трайков е изключително обичан на всички другари на животните във фейсбук и изключително на тези, които обичат кучета. Никога няма да бъде пропуснат неговия пост по какъв начин из Варна е тровил „ пумияри “. Тази обич на наричаните от него „ психокучелюби “ го принуждава ще не ще да се снима с разнообразни породи четириноги другари на индивида.



Незабравимите постове на Трайков във фейсбук, с които се гордее, че е тровил кучета
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР