Самолети на израелските ВВС нанесоха удари по цели в Сирия

...
Самолети на израелските ВВС нанесоха удари по цели в Сирия
Коментари Харесай

Авиацията на Израел порази цели в Ливан и Сирия

Самолети на израелските Военновъздушни сили нанесоха удари по цели в Сирия в неделя вечерта, заяви пресслужбата на армията.

" Преди известно време в отговор на нахлуване в посока Голанските възвишения самолетите нанесоха удари по терористичната инфраструктура в Сирия ", се споделя в обява в телеграм канала на Армията за защита на Израел.

По-рано пресслужбата заяви, че в събота вечерта на Голанските възвишения са прозвучали сирени, откакто две ракети са били изстреляни против Израел от Сирия и са паднали в ненаселени региони.

Израелските отбранителни сили (IDF) оповестиха въздушни удари против цели на Хизбула в Ливан в отговор на ракети, изстреляни по израелска територия.

" В отговор на офанзивите през миналия ден самолети нанесоха удари по редица терористични цели в Ливан ", се споделя в изказване на пресслужбата на армията.

По-конкретно, ударите са нанесени по " терористична инфраструктура и военни постове, принадлежащи на терористичната организация Хизбула ", прецизират военните.

Според известието Хизбула е изстреляла няколко ракети от Ливан в региона на планината Дов в Северен Израел в неделя.
 Израел е умъртвил топ пълководец от
Израел е умъртвил топ пълководец от " Хамас "

Няма удостоверение от самостоятелен източник

Пресслужбата заяви още, че в неделя системата за противовъздушна защита " Железен купол " е " сполучливо прихванала подозрителна въздушна цел, навлязла в Израел от линията Газа ".

Сирените, предупреждаващи за допустима въздушна офанзива, прозвучаха през нощта в няколко региона на страната , прибавиха от армията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР