Самолетът Ан-148 на Саратовските авиолинии, който катастрофира малко след излитането

...
Самолетът Ан-148 на Саратовските авиолинии, който катастрофира малко след излитането
Коментари Харесай

Руският самолет е паднал 4 минути след излитане

Самолетът Ан-148 на Саратовските авиолинии, който катастрофира малко след излитането си от московското летище " Домодедово ", е паднал 4 минути след началото на полета в 14:28 ч. (13:28 ч. - българско време), оповестиха от московската междурегионална транспортна прокуратура, която води инспекцията по обстоятелствата към злополуката.

Намиралите се на борда 65 пасажери и 6 души екипаж са починали, съобщи ТАСС. Самолетът е създаден преди 7 години и преди година е бил закупен от Саратовски авиолинии от друга съветска авикомпания. Той е изпълнявал полет от Москва за град Орск в уралската Оренбургска област.

Машината изчезва от радарите незабавно след излитането си. Отломки от самолета са открити в региона на село Степановское в Раменски регион на Подмосковието.
 

В радиус от един километър към този момент са открити телата на двама починали на мястото на злополуката, заяви първият зам.-началник на националния център за ръководство в спешни обстановки на министерството на изключителните обстановки (МИС) на Русия Игор Кутровски.

Намерена е и едната черна кутия, сподели на заседание на МИС началникът на основното ръководство за Московска област Сергей Полетикин.
 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР