Самолет на компанията Райънеър, излетял от Лондон за Норвегия, кацна

...
Самолет на компанията Райънеър, излетял от Лондон за Норвегия, кацна
Коментари Харесай

Самолет кацна аварийно след сигнал за бомба на борда


Самолет на компанията Райънеър, изхвърчал от Лондон за Норвегия, кацна без проблеми на основното летище на Осло, откакто получи бомбена опасност по време на полета и един обвинен беше задържан, съобщи Ройтерс, като цитира норвежката полиция, съобщи БНР.

Датски изтребители Ф-16 бяха вдигнати под паника, с цел да ескортират аероплан а със 142 пасажери до Норвегия, заяви в Туитър обединеното командване на датските въоръжени сили.

Ситуацията е под надзор и е задържан 51-годишен британец, обвинен, че стои зад опасността, се споделя в изказване на полицията. Самолетът ще бъде прегледан от екипа по изключителни обстановки и сапьорски екип. Всички пасажери бяха евакуирани безвредно.

Говорителка на Райънеър заяви, че екипажът на аероплан а е разкрил записка , твърдяща, че на борда има евентуална опасност за сигурността. " Капитанът съблюдава процедурите и продължи към летището на Осло, където кацна без проблеми ", добави тя. Пътниците са останали на борда, до момента в който управляващите са правили нужните инспекции.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР