Самолет, летящ от австралийския град Мелбърн до австралийския град Пърт,

...
Самолет, летящ от австралийския град Мелбърн до австралийския град Пърт,
Коментари Харесай

Самолет се приземи аварийно в Австралия заради жена, заплашила да убие пътниците

Самолет, летящ от австралийския град Мелбърн до австралийския град Пърт, трябваше да се приземи спешно поради заплашително държание на пътничка, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Самолетът на авикомпания Върджин Острелия кацнал в Аделайда. Причината била пасажерка, която почнала да вика, че желае да излезе от самолета и заплашила да убие останалите пасажери, в случай че настояването й не бъде задоволено. След приземяването на самолета в него се качили петима служители на реда, които ескортирали дамата. Самолетът траял пътя си за Пърт.

Инцидентът последва осъждането на 12 години затвор на мъж от Шри Ланка, който споделил, че ще взриви бомба в самолета на малайзийските авиолинии от Мелбърн до Куала Лумпур през май. Мъжът беше озаптен от екипажа и пасажери. След като самолетът се върна в Мелбърн, мъжът бе обискиран и у него не бе намерено взривно устройство. Той обаче бе първият наказан съгласно новия закон, плануват строги санкции за опит за отвличане или заплашване на сигурността на аероплан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР