Самодоволството няма място при нас“. Това каза селекционерът на националния

...
Самодоволството няма място при нас“. Това каза селекционерът на националния
Коментари Харесай

Треньорът на Япония: Направихме подвиг, но това не ни гарантира нов успех

„ Самодоволството няма място при нас “. Това сподели селекционерът на националния тим на Япония Хаджиме Мориясу по футбол преди мача с Коста Рика на Световното състезание на следващия ден.

„ Спечелихме първия си мач против огромна мощ във футбола. Това беше героизъм за Япония, футболистите бяха превъзходни и съм горделив с тях, само че това не е гаранция за триумф на следващия ден “, сподели той на конференцията си.

„ Съперникът е друг, би трябвало да играем по друг метод, с цел да успеем “, счита той.

Ако съумеят да завоюват, японците съвсем несъмнено ще се класират за осминафиналите - нещо, което са правили три пъти в последните си пет участия на международни финали (2002-а, 2010-а, 2018-а година).

„ Не става въпрос какъв брой гола ще вкараме. Ние сме съсредоточени върху успеха, резултатът щ езависи от обстановката “, добави Муриясо.

„ Прожекторите са ориентирани към нас след последния мач и ние би трябвало да създадем по този начин, че да не танцуваме зле “, изрази мнението си и капитанът на японците Мая Йошида.

„ Когато печелим, се усещаме добре. Трябва да останем спокойни, да се подготвим и да се съсредоточим върху проекта, който ще ни помогне да спечелим успеха “, добави той.

„ Няма лесни тимове на Световното състезание. Те щ есе борят за гордостта на страната си и би трябвало да сме подготвени “, предизвести Йошида.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР