Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов,

...
Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов,
Коментари Харесай

Самозабрави се! Папи Ханс иска космически хонорари!

Самочувствието на Папи Ханс минава всички граници. Писателят Константин Трендафилов, който се прочу около безумната си ария " Кекс " към този момент се има за огромна музикална звезда. Всъщност се има за най-голямата музикална звезда у нас.

Оказа се, че много е надценил качествата и славата си, откакто може да разгласи колосална сума за присъединяване с няколко песни.

Поетът, който се изявява като артист, деликатно сортира изявите си пред аудитория и е сложил висока цена за частни събития, разкриват негови сюрпризирани клиенти.

„ Предложихме му да вземе присъединяване в наше събитие, на което да извърши няколко песни, само че той изиска висока сума. За съпоставяне сходен хонорар получава Азис, а Преслава и Галена доста по-малко. Колегите му от попбранша желаят на половина. Така и не разбрахме за какво цената за него е толкоз висока “, разясняват от организация за събития, написа " Хотнюз ".

Най-големите имена в чалгата се оферират против възнаграждения сред 6 и 10 000 лева според от изявата. Това допуска и къде се разгръща поп изпълнителят.

Папи Ханс издаде стихосбирка след дългогодишна пауза и се радва на голям триумф. Според негови близки точно това е повода за внезапното повишаване на хонорара му. А въпросът дали в действителност го канят толкоз по участия, с цел да може да се подреди преди Преслава и Галена е различен.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР