Самочувствието е основата на човешкото съществуване. Много фактори зависят от

...
Самочувствието е основата на човешкото съществуване. Много фактори зависят от
Коментари Харесай

Когато една жена притежава тази черта, всички мъже полудяват по нея

Самочувствието е основата на човешкото битие. Много фактори зависят от това, като триумф в кариерата, благополучен брак и качеството на живота като подобен, безапелационни са психолозите.

Можем да намерим удостоверение в това изказване на всички места към нас. Стига единствено да се огледаме.

Когато човек е убеден и цени себе си, той излъчва съответната сила, която се усеща от близките и директно въздейства на тяхното усещане. Несъзнателно те стартират да се държат с него с почит. Затова споделяме, че някои персони респектират единствено с външния си тип. И тук се няма поради външната хубост, а точно това характерно лъчение, за което приказваме.

Същото важи и за любовните връзки. Ако един мъж би трябвало да избира сред две дами, еднообразно привлекателни, само че едната е с високо, а другата с ниско самочувствие, познайте коя ще го притегли повече! Жената, която си знае цената, е забавна и мечтана. А тази, която излъчва нерешителност, мъжът не си показва като обект на „ ловуване “ и респективно не демонстрира необикновен интерес към нея.

За да имаш самочувствие не е належащо да си потвърден талант

Или целия свят да се е преклонил пред големия ти гений. Съвсем не. Много хора попадат в този психически „ капан “ и са уверени, че за има човек възприятие за лично достолепие, би трябвало да има зад тила си някакъв извънреден триумф. А истината е напълно друга...

Историята е потвърдила, че има стотици хиляди изключителни персони, постигнали върхове в своята кариера, които са живели нестабилно и не са били щастливи в персоналния си живот.

И изводът, който можем да си създадем от това е единствено един. А точно, че …

Самочувствието и вярното себеприемане са пътят към триумфа, а не противоположното

Уверените хора имат доста по-правилно отношение към живота. И към любовта. Те също могат да бъдат отхвърлени, да изживеят несподелена обич, да бъдат разочаровани. Но това, което ги отличава от неуверените е, че те одобряват умерено това, не упрекват себе си, не си внушават, че са неспособни да бъдат обичани и да обичат. Точно противоположното. Наясно са, че несполуките и разделите са неделима част от живота и че това са тези уроци, за които всички приказват и които би трябвало да научим, преди да открием огромната обич. Човекът, с който ни е предопределено да бъдем!

Когато една жена има точната доза самочувствие, тя притегля мъжете като магнит

Всеки мъж би желал да е до нея, да бъде сателит в живота ѝ, тъй като това носи самочувствие и на самия него.

Когато дамата не отстъпва личните си полезности, преследва задачите си и не разрешава да бъде притискана нито от избран човек, нито от обществото като цяло, тя става изключително забележима и неизбежно притегля мъжкото внимание.

Така че, скъпи дами, замислете се и се променете за ваше положително.

Щом съумеете в това, всичко останало ще се подреди и животът ви ще се преобрази до неразбираемост.

Автор: Лора Костова, основен редактор на

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР