Само заедно с другите държави можем да защитим света от

...
Само заедно с другите държави можем да защитим света от
Коментари Харесай

Путин: Само с помощта на другите страни Русия може да защити света от нови заплахи

Само дружно с другите страни можем да защитим света от нови рискови закани. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в своята тирада по време на Парада на успеха на Червения площад, предава РИА Новости.

" Радваме се да посрещнем нашите другари, посетители от разнообразни страни, пристигнали в Москва, с цел да отдадат респект на всички, които опазиха мира в нашата планета. Никога няма да забравим приноса на нашите съдружници за постигането на Победата във Втората международна война ", сподели президентът, представен от организация " Фокус ".

" На фона на провокациите, пред които е изправен светът през днешния ден, изключително остро усещаме коя е най-голямата ни полезност - индивидът, неговите фантазии, наслади, очаквания, спокойния му и градивен живот. Ние разбираме какъв брой е значимо да укрепим другарството, доверието сред народите и сме отворени за разговор и съдействие по най-належащите въпроси от интернационалния дневен ред. Сред тях е основаването на обща надеждна система за сигурност, от която се нуждае този комплициран и бързо изменящ се свят. Само дружно можем да го предпазим от нови рискови вируси “, сподели още президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР