Само за последния месец, благодарение на дейността на Изпълнителната агенция

...
Само за последния месец, благодарение на дейността на Изпълнителната агенция
Коментари Харесай

Над 80 български фирми са показали продукцията си в Китай за последните месеци, подкрепени от ИАНМСП

Само за последния месец, с помощта на активността на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, 22 български компании са показали свои артикули и услуги на изложби и панаири в Китай.

“Надяваме се да събудим измежду локалните компании още по- огромен интерес към търговията с Китай от миналогодишния, когато с наше подпомагане общо 58 български компании демонстрираха своята продукция там. ” Това сподели Яна Топалова, зам.–изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за насърчване на дребните и междинните предприятия, по време на Конференция за икономическо и комерсиално съдействие Китай /Шънджън/ – България /София/, която се състоя в София през днешния ден.

В Международна галерия на артикули и услуги от Китай и страните от Централна и Източна Европа, която се организира в интервала от 8 до 12 юни 2019 година в град Нинбо, се показаха 17 български компании и организации. Сред тях бяха производители на вино, хранителни и козметични артикули. „ 70% от компаниите чакат да продължат водените договаряния по време на изложбата, както и да сключат покупко-продажби с китайските сътрудници. “ Топалова уточни, че Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия за шести следващ път провежда Българското национално присъединяване.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР