Само за една вечер, светът на Сексът и градът отново

...
Само за една вечер, светът на Сексът и градът отново
Коментари Харесай

Саманта се завръща в продължението на Сексът и градът

Само за една вечер, светът на " Сексът и градът " още веднъж ще бъде цялостен. Variety научи, че Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в сериала, ще се превъплъти в емблематичната си роля във финала на втория сезон на " Просто ей по този начин " – продукцията, възраждаща " Сексът и градът ".

Катрал обаче ще се появи единствено в една сцена. Според източници тя е снимала репликите си на 22 март в Ню Йорк, без да се види или да беседва със звездите от сериала.

В сцената Саманта, която в сериала се е преместила в Лондон, ще организира телефонен диалог с Кари Брадшоу. В първия сезон на " Просто ей такатака " Кари се свърза с отчуждената Саманта посредством текстови известия, а на финала двете вършат проект да се видят, с цел да се сдобрят.

Известната дизайнерка на костюми от " Сексът и градът " Патриша Фийлд, която не е работила по " Просто ей по този начин ", също се завръща, с цел да облече Саманта за сцената.

Появата на Катрал в ролята на Саманта за момента няма да бъде продължение на героинята. Въпреки това завръщането на героинята под каквато и да е форма сигурно ще развълнува почитателите на " Сексът и градът ".

През 2016 година Катрал обществено разгласи, че е завършила с ролята на Саманта, защото не смяташе, че сюжетът на оферти трети филм е обективен към нейната героиня. Решението ѝ да се отдръпна от ролята на Саманта пък докара до обществен скандал със своята някогашна колежка Сара Джесика Паркър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР