Само за една седмица можете да се избавите от излишните

...
Само за една седмица можете да се избавите от излишните
Коментари Харесай

Ефикасни седмични диети

Само за една седмица можете да се избавите от непотребните килограми. С помощта на много строга диета можете да се вталите с шест кг за седмица.

Тя изисква потреблението единствено на плодове и зеленчуци през цялата седмица. Всеки ден би трябвало да взимате топла вана, това ще ускори резултата от диетата.

За закуска се употребява една чаша неподсладено кафе или чай и една ябълка. Обядът е картофено пюре, салата от зеленчуци, овкусена с малко зехтин и лимонен сок, и един банан за десерт.

Вечерята е огромна зеленчукова салата с лимонен сок и зехтин. Десертът е един плод по желание или шепа сушени плодове.

 Ефикасни седмични диети

Диетата с елда може да ви втали със седем кг за една седмица. Можете да ядете елда в неограничени количества. За да приготвите елдата, една чаша от зърната се залива с две чаши вряла вода. Похлупете с похлупак, завийте с забрадка и оставете да се запари 10 часа.

Не се позволява прибавянето на сол, захар и подправки. По време на диетата се пие единствено вода, възможно е изпиването на едно-две кафета на ден, без захар.

Ако изпитвате сериозна потребност от сладко, изпийте една чаша топла вода, в която сте разтворили една чаена лъжичка мед. Можете да изядете и една ябълка на ден.

Първото хранене денем е след събуждането, последното – в 18 часа. Диетата с елда може да се повтори чак след един месец. Елдата е богата на доста потребни субстанции – витамини от групата В, витамин Р и витамин РР, тя съдържа белтъчини и доста малко въглехидрати. Хора, които страдат от диабет и хипертония, не могат да съблюдават тази диета.

Специална вталяваща диета с кисело мляко и зеленчуци вталява с 6 кг за седмица. Закуската през всички дни е идентична: кафе или чай без захар, една пълнозърнеста филийка и късче сирене. Следобедната закуска през всички дни е пресни или сушени плодове.

Разлика има единствено в обяда и вечерята. Първият ден обядът е купа с мюсли без захар, допълнени с малко кисело мляко. Вечерята е огромна зеленчукова салата и две чаши плодов сок.

Вторият ден е с обяд, който се състои от паница задушени зеленчуци, а вечерята е 100 грама сварени пилешки гърди и едно сварено яйце и две чаши плодов сок.

На третия ден се обядва със 100 грама сварено телешко месо и два банана, нарязани и смесени с една чаша кисело мляко. Вечерята е картофено пюре и две чаши доматен сок. Четвъртият ден е с менюто на първия.

На петия ден обядът е 100 грама сварени пилешки гърди и една чаша айрян. Вечерята е огромна салата с едно яйце и две чаши портокалов сок.

На шестия ден се употребяват на обяд 100 грама извара и огромна зеленчукова салата, вечерята е плодова салата от нарязани плодове по желание. На седмия ден се повтаря обядът от втория ден, вечерята е 3 банана и една чаша ябълков сок.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР