Само за две години от създаването на UGI Wholesale -

...
Само за две години от създаването на UGI Wholesale -
Коментари Харесай

Само за 2 години UGI Wholesale реализира успешно редица проекти в цяла Европа

Само за две години от основаването на UGI Wholesale - новото бизнес звено на United Group - се утвърди като водещ състезател на пазара на едро на телекомуникационни услуги в Южна, Централна и Източна Европа.

Със седалище в Гърция и офиси в България, Хърватия, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора, профилираното бизнес звено на UGI Wholesale, натоварено със съгласуването на телекомуникационните действия на пазара на едро, сполучливо осъществя извънредно комплицирани планове, утвърждавайки се като районен водач в региона на услугите за транспорт на данни, роуминга и мобилните услуги и гласовите услуги на едро.

UGI Wholesale, посредством Vivacom, стана утвърден снабдител на телекомуникационни услуги за GÉANT - европейската мрежа за съдействие в региона на научните проучвания и образованието. Мрежата GÉANT, съфинансирана от Европейския съюз, е в основата на осведомителна екосистема от инфраструктура и услуги за развиване на научните проучвания, образованието и нововъведенията в международен мащаб.

В поддръжка на задачата на GÉANT и единствено за две години UGI Wholesale сполучливо извърши следните планове:

- Един лот, предоставен през 2021 година, за полагане на оптичен кабел по трасето Загреб-Любляна. Изпълнен през 2022 година

- Четири лота, предоставени през 2022 година, за полагане на оптичен кабел по трасетата Загреб-Белград-София-Солун и София-Букурещ. И четирите лота бяха сполучливо изпълнени в края на 2022 година

- Три лота, предоставени през 2022 година, свързване със 100G преносни услуги по трасетата Подгорица-Загреб, София-Истанбул и Истанбул-Солун. Договорените услуги ще бъдат предоставени през 2023 година

След сполучливото привършване на тези планове, съдействието с GÉANT бе надградено, посредством възлагането на спомагателен лот за 100G преносна услуга по трасето Тирана-София, който сега е в развой на осъществяване. Освен това, въз основа на извършен търг, UGI Wholesale, в качеството си на сътрудник, подписа контракт и за построяването на 100G преносна услуга по трасето София-Скопие.

По време на събитието TNC23, проведено от GÉANT и извършено по-рано този месец в Тирана под семейството на RASH - националната изследователска и просветителна мрежа на Албания, UGI Wholesale стана член на Програмата за комерсиално партньорство на GEANT.

От името на UGI Wholesale, основният изпълнителен шеф Паоло Фичини, съобщи: " В UGI Wholesale сме доста горди, че нашите старания и сполучливото довеждане докрай на комплицирани планове бяха приети и маркирани от GÉANT, която е натоварена с осъществяването на една от най-значимите европейски начинания. Изключително щастливи сме, че успяхме да се оправим с тази задача и навреме отговорихме на упованията на нашите сътрудници. Нашата организация се трансформира в мощен районен състезател, който реализира висококачествени резултати по огромни планове, изпълнявани според строги условия. UGI Wholesale е приближен и благонадежден сътрудник в района “.

Телекомуникационната мрежа на United Group се простира в цяла Европа и обгръща Холандия, Германия, Австрия, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, България, Черна гора и Гърция, а оптичната мрежа на компанията има достъп до общ пазар с над 40 милиона консуматори, като предлага покритие на центрове за данни, което я прави единственият самостоятелен оператор в района с толкоз просторен обсег. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтрив
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР