Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама

...
Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама
Коментари Харесай

За 12 часа: Двама различни шофьори удариха паркирана кола в София

Само за 12 часа паркиран автомобил е ударен от двама разнообразни водачи, които маневрирали към него. Случаите са от столичния квартал „ Редута ”. И двата случая са снимани от охранителна камера, описват в предаването " " по NOVA.

При единия от ударите се вижда по какъв начин ударената кола се мести. Паркираният автомобил е със счупено предно стъкло и хлътнала врата .

Собственичката си го купила преди месец и половина и към момента не го е изплатила. Самата тя признава, че е нарушила закона, като е паркирала на тротоар.

" На 14 февруари следобяд паркирах. Наоколо по принцип има  " пердах " за паркоместа поради многото големи кооперации. Живея тук от две години. Не единствено аз спирам тук. Предблоково пространство е. Спира се безусловно на всички места ”, каза в ефира на „ Здравей, България ” пострадалата Марина Николова.

По думите ѝ, откогато живее на този адрес, не е имала проблем със прекъсването на това място .

„ Малко противоречиво е дали това е тротоар, само че има задоволително разстояние, през което да се мине. Бях в провинцията на 15 февруари и синът ми, отивайки на учебно заведение, видял колата. Първоначално решил, че е разбита. Оказа се, че здравомислещ комшия има камера на терасата си и с помощта на записа видяхме какво се е случило ”, сподели още Николова.

Повече вижте във видеото. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР