Само във Варна има над 1000 свободни работни места за

...
Само във Варна има над 1000 свободни работни места за
Коментари Харесай

Важен сектор набира специалисти, Стотици високоплатени места стоят празни, няма кандидати да ги заемат

Само във Варна има над 1000 свободни работни места за експерти в ИТ сферата от всевъзможни равнища. Освен обичайния дефицит на програмисти, фирмите към този момент изпитват сериозен дефицит и на експерти по Дигитален Маркетинг, споделя Адрияна Митева, шеф на първата във Варна Професионална Академия за Програмиране и Маркетинг, оповестява " Петел ".

“Тъй като доста компании се свързаха с нас в края на предходната година, с молба да организираме образования за маркетинг експерти, то от средата на Февруари, стартираме няколко модула по Контент Маркетинг, Гугъл AdWords и Email Маркетинг, които са водени от хора, работещи или консултиращи огромни интернационалните компании”

Най-добрите и непрекъснати курсисти ще имат опция за стаж, а по-късно и за непрекъсната работа. Обученията са едномесечни, в извънработно време, тъй че са подобаващи и за хора, които желаят да сменят специалността. Тези образования са изключителни потребни за хора с дребен и междинен бизнес, които желаят да се научат сами да популяризират.

“Много постоянно хората мислят, че сами могат да се оправят с рекламирането на своя бизнес онлайн, само че просто не знаят какъв брой доста елементи има, които могат да им спестят доста от рекламния бюджет, който харчат, до момента в който в това време получат повече продажби, позвънявания и посещения”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР