Само три месеца след премиерата на „Абсурдни времена“ – нецензурираната

...
Само три месеца след премиерата на „Абсурдни времена“ – нецензурираната
Коментари Харесай

Звезди на българската поезия представят бестселър на Пролетния базар на книгата

Само три месеца след премиерата на „ Абсурдни времена “ – нецензурираната версия (Издателство „ Персей “), книгата се трансформира в неоспорим бестселър и зае челните места в класациите за най-продавани заглавия.

На поетичния разговор на обичаните Маргарита Петкова и Добромир Банев към този момент се любуваха читатели и фенове в доста градове на страната. Двамата безусловно превзеха със словото си Добрич, Плевен и Велико Търново, само че и дребни градчета като Бяла Слатина и Криводол.



Обиколките на България не престават, само че поетите отделят от времето си и за присъединяване в следващото издание на Пролетния базар на книгата пред НДК, който ще се организира от 30 май до 5 юни пред НДК.

На 3 юни от 18.00 часа, на Сцената на културната стратегия, Маргарита Петкова и Добромир Банев ще показват бестселъра си „ Абсурдни времена “, а след любовните стихове, които ще прочетат от книгата, двамата обилно ще раздават подписи на шатра №54 (до фонтаните), където ще бъдат изложени книгите на издателствата „ Персей “ и „ Изида “.

Как да упражним изконното си право да обичаме и да бъдем обичани, за което никой не може да ни сочи с пръст?

Единствено нашето легло може да ни съди. В името на любовта, която остава вечно, без значение какъв брой е разрешила да вземем от нея. Не пропускайте да станете част от невероятния лиричен театър на Маргарита Петкова и Добромир Банев.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР