Само три дни след пускане на пазара на най-новата моментна

...
Само три дни след пускане на пазара на най-новата моментна
Коментари Харесай

Антоанета Кочмарова ще осигури своята „Ваканция без край“ с 50 000 лева

Само три дни след стартиране на пазара на най-новата моментна лотарийна игра на Български състезателен тотализатор „ Ваканция до безкрайност “ Антоанета Кочмарова завоюва 50 000 лв. от нея. Късметлийката е на 42 години от Златоград. Тя е постоянен участник, както в числовите, по този начин и в моментните игри на СПОРТ ТОТО. Доскоро обичаната ѝ игра била „ Тото 2 – 5 от 35 “, само че след облагата „ Ваканция до безкрайност “ е новият ѝ любимец.

Антоанета отишла до близкия тото пункт и решила да си вземе и един ваучър от хитовата игра „ Ваканция до безкрайност “. Тя го изтъркала още на място и незабавно схванала за облагата. Едно от числата, скрити в талона, било 9. Именно това е обичаното ѝ число и тъкмо то ѝ донесло огромната облага. Още щом схванала, че печели толкоз огромна сума, тя почнала да подскача от наслада. След това съобщила на фамилията си, които споделили насладата ѝ.

Антоанета към момента не е решила какво ще направи със извоюваната сума, само че сигурно ще отдели част от нея за отмора с цялото семейство.

Като фен на тото игрите Антоанета на драго сърце ще се включи в програмата за преданост на Български състезателен тотализатор –„ ТОТО КЛУБ “. Тя не желае да пропуща опция за бонус облаги без спомагателен залог.

Талонът „ Ваканция до безкрайност “ е най-горещото лятно предложение от Български състезателен тотализатор. В него са заложени над 9 200 000 лв.. Все още никой не е сграбчил трите най-големи облаги, които ще подсигурят постоянен месечен приход от 1 200 лв. за идващите 10 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР