Само ръководството на Украйна може да даде гаранции за сигурност

...
Само ръководството на Украйна може да даде гаранции за сигурност
Коментари Харесай

Песков: Само ръководството на Украйна може да даде гаранции за сигурност на страната си

Само управлението на Украйна може да даде гаранции за сигурност на страната си, е убеден прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, предава

„ Гаранции за сигурността на Украйна могат да бъдат дадени единствено от управлението на Украйна, което ще разбере безнадеждността на обстановката за него ", сподели пред публицисти Песков. Така той разяснява плана на „ Киевско съглашение за сигурност " - документ за интернационалните гаранции към Киев.

Процесът на приемане на европейски визи за руснаците се усложни съществено заради обстоятелството, че Брюксел „ не седи на едно място " и продължава своята деструктивна антируска линия. В този случай обаче Москва не би трябвало да дава отговор огледално, сподели още представителят на съветския президент Дмитрий Песков.

" Има съществени затруднения в процеса на приемане на визи, свързани с отдръпването на европейците от съответното съглашение. Те не могат да стоят на място, те не престават деструктивната антируска линия, само че знаете, ние казахме, че в този случай няма потребност да действаме сляпо. Трябва да действаме по най-хубавия метод за личните си ползи ", съобщи Песков, разяснявайки обстановката с европейските визи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР