Само президентът на САЩ Джо Байдън вече може да разреши

...
Само президентът на САЩ Джо Байдън вече може да разреши
Коментари Харесай

Само Байдън вече може да разреши на Джокович да играе в Индиън Уелс и Маями

Само президентът на Съединени американски щати Джо Байдън към този момент може да позволи на неимунизирания Новак Джокович да взе участие в идните “Мастърс ” шампионати в Индиън Уелс и Маями.

Сенаторът от Флорида Рик Скот разгласи в обществените мрежи, че Министерството на националната сигурност на Съединени американски щати е отказало да направи изключение за 22-кратния първенец от “Големия шлем ” и да го допусне на територията на страната без ваксина против ковид.

Съответно Скот и сътрудника му Марко Рубио, които са измежду най-върлите деятели за позволение за Джокович, насочиха апели към президента Джо Байдън да анулира решението на министерството и да даде виза на великия сърбин.

“Няма логичност Байдън да каже, че пандемията от ковид е завършила и все пак да не позволи на Джокович да играе в Маями. Всичко това поради глупавата му възбрана за неимунизирани чужденци. Трябва да изправим това незабавно ”, написа Скот в обществените мрежи в едно от многото си изказвания по тематиката.

Скот и Рубио са изпратили публична молба до Байдън да разреши на Джокович да взе участие в Маями.

На 11 май в Съединени американски щати отпадат изключителните антикоронавирусни ограничения, като след тази дата Джокович ще може да пътува свободно до страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР