Само преди няколко седмици папараци щракнаха семейната кавга между и

...
Само преди няколко седмици папараци щракнаха семейната кавга между и
Коментари Харесай

Бен Афлек и Дженифър Лопес ще изплащат жилищен кредит цели 30 години

Само преди няколко седмици папараци щракнаха фамилната свада сред и Бен Афлек. И макар появилите се клюки за пропукване на връзките и бракоразвод, звездите се сдобриха и направиха сериозна крачка към подсилване на брака си.

Стана известно, че двойката е направила ипотека върху къщата в Бевърли Хилс, която закупи по-рано тази година в брой. Имението се прави оценка за 61 млн. $. Бен и Дженифър подписаха документи с Джей Пи Морган за погашение на една трета от сумата (20 млн. долара) за интервал от цели 30 години.

И макар че общото положение на двойката Лопес – Афлек се прави оценка на към 300 милиона и те нямат потребност от заеми, специалистите са уверени, че това е доста преференциална договорка за тях.

„ Лихвеният % по заем, гарантиран с неподвижен парцел, е по-нисък от този на персонален заем. Освен това лихвата се приспада от налозите. Това е постоянно срещана процедура измежду богатите хора, тъй като разрешава данъчни облекчения. А богатите хора са склонни да се съветват с специалисти и да вземат осведомени решения “ – разяснява пред медиите брокерът Тони Мариоти.

Иначе казано: „ И богатите също считат “!

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР